Livet – Illustreret af Lisa Aisato

REKLAME

Livet af Lisa Aisato

Livet af Lisa Aisato

Livet – Illustreret af Lisa Aisato. Udgivet af forlaget Straarup & Co.,2020. Bogen er venligst sponsoreret af Bog & Idé.

Bagsidetekst

Ingen illustrerer menneskers drømme, frygt og håb som Lisa Aisato.

I denne bog har hun samlet sine bedste illustrationer – både klassikere og helt nye og skrevet en livsbekræftende tekst om det liv, som vi alle forsøger at mestre. Kærlighed, sorg, tvivl og stor glæde bliver skildret i Aisatos særegne stil, som rører os i vores inderste.

Bogen er inddelt i seks kapitler med illustrationer og tekster fra alle livsfaser: Barndommen – den åbne og nysgerrige tid, hvor sommeren var grønnere og vinteren hvidere. Ungdomstiden med sine følelsesstorme, livsafgørende øjeblikke og berusende venskaber. Voksenlivet med nyt ansvar og valg, der skal tages. Familielivet med kaos, tidspres og en stærk kærlighed. Det midaldrende liv med ro, stabilitet og nye muligheder. Og til slut alderdommen med livserfaring, sorg og stor frihed.

Tegnet og skrevet til glæde og genkendelse for alle.

Jeg fik kendskab til Lisa Aisatos smukke illustrationer sidste år, da hun havde lavet de fineste illustrationer til julebogen Snesøsteren. Da forelskede jeg mig i hendes smukke illustrationer. I hendes nyeste bog Livet har hun gjort det igen.

Livet er en letlæst bog, som kan læses og nydes af alle. Alle kan genkende følelser i de skrevne ord og i de fine illustrationer. For mig var Livet en rørende poetisk oplevelse.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.