Snesøsteren af Maja Lunde

REKLAME

Snesøsteren af Maja Lunde. Illustreret af Lisa Aisato. Turbine forlag.

Snesøsteren af Maja Lunde. Illustreret af Lisa Aisato. Udgavet af Turbine forlag, 2018. Bogen er sponsoreret af Bog & Idé.

Bagsidetekst:

Det er snart juleaften, som også er Julians fødselsdag. Det plejer at være den bedste dag på hele året, når juletræet står pyntet, lysene er tændt, der dufter af klementiner og brunkager, og ilden knitrer i kaminen. Men i år er ingenting, som det plejer. Julian og hans familie bærer på en stor sorg, fordi hans storesøster Juni er død, og Julian tænker, at julen nok helt er aflyst.

En dag møder Julian den sprudlende pige Hedvig. Hun minder ham om, hvor dejlig julen kan være, og han begynder at tro på, at det måske alligevel kan blive jul.

Men der er noget mystisk ved huset, hvor Hedvig bor. Hvem er den sære gamle mand, som hele tiden dukker op? Og hvad er det egentlig, Hedvig skjuler?

—–

Denne julehistorie i 24 afsnit vækker den fortryllende stemning, du kender fra Charles Dickens’ Et juleeventyr, H.C. Andersens fortællinger og børne-tv-serier som Snefald. Succesforfatter Maja Lunde og illustrator Lisa Aisato står bag denne spændende og smukke bog, som julefans i alle aldre vil elske.

Jeg elsker julen, og varme julehistorier som man kan læse indenfor med et tæppe og et krus varm kakao. Snesøsteren er en julekalender med 24 kapitler, så der er et kapitel til hver dag, man tæller op til jul. Det er en eventyrlig julehistorie, som indeholder de fineste illustrationer, som varmer en helt ind til hjertet sammen med de skrevne ord.

Historien indeholder dog også emnet omkring døden, og hvordan man på en god måde kan leve med det uden at glemme afdøde. Udover det hårde emne den berører, så er der også masser af hjertevarme, julestemning og venskaber i bogen. Det gav mig glæde og smil på læben.

Jeg er vild med Snesøsteren. Det er en historie, som jeg vil nyde hver jul fremover.

Hvis du er til varme og rørende julehistorier, så er Snesøsteren helt sikkert noget for dig ❤

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.