Skøn sommer i vente…

Wuhuu… Jeg er så glad for at Danmark endelig er ved at åbne igen!

Kæresten og jeg fik fornyligt aflyst vores ferie til Marmaris. Vi havde købt rejsen igennem TUI, som endte med at aflyse alle deres rejser til Marmaris og Alanya. Heldigvis for os, så er det TUI som aflyste, så vi får alle pengene igen. Og Marmaris skal vi helt sikkert nok besøge igen – måske næste sommer? 🙂

Vi har siden aflysningen tænkt lidt over, hvad vi så skulle lave i de 2 uger vi skulle have været på ferie. Så nu har vi bestilt ophold i Grenå, med lidt smuttur til Aarhus også, og så 5 dages tid på Bornholm. Vi har bilen med, så vi skal rundt og se lidt. Håber selvfølgelig på godt vejr i hele vores ferie, men man ved jo aldrig når det er i Danmark, at der holdes ferie i 😛

Jeg har fødselsdag på mandag d. 25. maj. Der fylder jeg 31 år. Puha. Synes ikke helt, at jeg har vænnet mig til, at jeg er over de 30, hehe.. Jeg holder fødselsdag i weekenden, både for min familie den ene dag og svigerfamilien den anden. Dog er det mindre fødselsdage med færre mennesker med end jeg plejer, da der stadig er en begrænsning i hvor mange mennesker man må være samlet. Men det skal nok gå alligevel. Jeg er sikker på begge fødselsdage nok skal blive super hyggelige trods alt 🙂

Hav en dejlig fridag i dag ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.