Sløj weekend (og tapas fra Tapashuset)

Sløj weekend (og tapas fra Tapashuset)

Sløj weekend (og tapas fra Tapashuset)

Sløj weekend (og tapas fra Tapashuset)

Sløj weekend (og tapas fra Tapashuset)

I fredags spiste kæresten og jeg tapas på Tapashuset inde i København. Maden smagte skønt, men man sad virkelig tæt på de andre gæster. Jeg blev nedstirret fra alle sider, da jeg tog billeder (uden blitz). Og alle fulgte med i hinandens samtaler, da man virkelig kunne høre alt. Så tæt sad man. Det gør desværre, at jeg ikke har lyst til at spise derinde igen. Aldrig har vi drukket vin så hurtigt, og spist så hurtigt ude, bare for at smutte derfra igen.

Det har desværre været en rigtig øv weekend. Jeg har ligget med feber og forkølelse siden lørdag, og er desværre stadig syg. Har endda aflyst en vigtig aftale i dag, som har gjort rigtig ondt at måtte aflyse.

Til gengæld har jeg fået set en del film hjemme i weekenden – jeps. Det er vist også det eneste positive, der har været ved at ligge syg. Nu er jeg ved at blive rastløs, og vil i gang igen. Åhh jeg håber så meget at sygdommen er på vej væk 😛

Håber I har haft en bedre weekend, end jeg har haft ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.