Nytårsnegle og årsdag

Nytårsnegle og årsdag

Nytårsnegle og årsdag

Nytårsnegle og årsdag

Nytårsnegle og årsdag

Du har nok allerede bemærket mine negle, hvis du har set billederne fra nytår. Men her får du dem lige igen. De var SÅÅ fine! Jeg overvejede meget inden om det skulle være guld eller sølv shellac negle, men jeg synes alligevel sølv passede bedst til det tøj, jeg skulle have på til nytår 😀

Som sagt tidligere havde kæresten og jeg årsdag her d. 14. januar – 2 år siden vi var på første date. Det fejrede vi selvfølgelig med lidt god mad og vin. Vi lavede det mad, som vi fik på vores 2. date faktisk. Og så fik jeg fine blomster samt et sødt kort 😊 Blomsterne var næsten så store, at de ikke kunne være i den største vase vi havde, så det var helt bestemt en stor buket, haha 😀

Du må have en dejlig fredag – og god weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.