Goodiebox: 4 Elements (LUFT)

Goodiebox - 4 elements - luft - Inca oil - Evolve Beauty - Naobay - Manna kadar - Teeez cosmetics - Lasplash

Naobay - Orange Juice Foot Cream

Evolve Beauty - Satin Leg Gloss

Inca Oil - Filler Mask

Manna Kadar - Blossom Floral Compact

Lasplash - Hydro Liquid Shadow

Teeez Cosmetics - Object of affection lip balm

Her kommer min mening om denne måneds Goodiebox.

Boxen indeholdte:

Inca Oil – Filler Mask

Evolve Beauty – Satin Leg Gloss (full size)

Naobay – Orange Juice Foot Cream (full size)

Manna Kadar – Blossom Floral Compact

Teeez Cosmetics – Object of affection lip balm (full size)

Lasplash – Hydro Liquid Shadow (full size)

Mit første indtryk af denne box var desværre ikke helt “wow”. Jeg elsker hudpleje produkter, og kan godt blive lidt for meget træt af alt den makeup. Jeg elsker at forkæle mine fødder med en omgang fodpleje, og denne fra Naobay synes jeg er virkelig skøn. Jeg er også blevet glad for mærket Evolve Beauty – og så denne Satin Leg Gloss. Det er bare lidt ærgerligt at den ikke kom i sommers, så man kunne have brugt den på benene dér. Læbepomader er også noget jeg elsker at bruge, og denne fine fra Teeez Cosmetics er også virkelig lækker! Specielt den fine farve ❤

Skøn box – glæder mig som altid til den næste ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.