Mine yndlings (magasin & parfume) <3

Mit yndlingsmagasin Eurowoman & min yndlings parfume Carolina Herrera Good Girl Légère

Mit yndlingsmagasin Eurowoman & min yndlings parfume Carolina Herrera Good Girl Légère

Mit yndlingsmagasin Eurowoman & min yndlings parfume Carolina Herrera Good Girl Légère

Jeg kan ærlig talt ikke huske, om jeg har delt dette herinde. Men jeg tænkte at nu måtte jeg komme frem med lidt flere af mine favoritter.

Jeg er faktisk abonnement hos Eurowoman, og det har jeg været i et godt stykke tid nu. For mange år siden havde jeg et yndlingsmagasin som hed Sirene. Årrh det var tider! I nogle år efter det lukkede, så havde jeg egentlig ikke nogen favorit. For ca. et år siden faldt jeg for Eurowoman (ikke det samme som Sirene stadig – sorry to say), men det er stadig godt, og jeg nyder at læse i det.

Og denne sommer er sommeren, hvor jeg fandt mig en ny yndlings parfume. Nemlig parfumen: Carolina Herrera Good Girl Légère. Det er faktisk min svigerfamilie som har introduceret mig til parfumen, og da jeg tilfældigt så den i Tax Free Shoppen på Oslo båden med kæresten, så måtte jeg bare købe den med hjem. Og nu knus-elsker jeg den virkelig! Feminin og sexet duft – jeg elsker den ❤

Har du et yndlings magasin/yndlings duft, så del gerne dine favoritter herinde i en kommentar 🙂

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.