Skønhed, hudpleje og velvære: Meraki, Australian Bodycare, Miqura & Hair Lust

Skønhed, hudpleje og velvære: Meraki, Australian Bodycare, Miqura & Hair Lust

Skønhed, hudpleje og velvære: Hair Growth Formula fra Hair Lust

Skønhed, hudpleje og velvære. Bakke, renseservietter, Bodywash og Body Lotion fra Meraki

Skønhed, hudpleje og velvære. Body balm after shaving fra Australian Bodycare. (Købt på apoteket)

Skønhed, hudpleje og velvære. Forskellige masker fra Miqura. (bubble mask, hand mask, foot mask, anti age, moisturizing)

Så har jeg shoppet lidt nyt fra Nicehair.dk. Faktisk ville jeg prøve lidt nyt – nemlig deres aktioner (Ikke deres liveauktioner på Facebook, men bare deres auktioner på hjemmesiden).

På hjemmesiden generelt faldt jeg ret hurtigt for deres fine ”bakke” fra mærket Meraki samt deres billige renseservietter fra samme mærke. Derefter købte jeg faktisk en auktion inde fra deres hjemmeside – uden at vide hvad jeg ville modtage. Det endte faktisk med, at jeg modtog flere ting fra det samme mærke. Nemlig deres Bodywash & Body lotion. Jeg synes virkelig at det er nogle fine og lækre produkter, så det var alt et meget godt køb. Lidt mærkeligt selvfølgelig ikke at vide hvad man modtager, men det er jeg vel alligevel vant til med min månedlige Goodiebox, haha 😊

Jeg har ikke erfaring med disse tyggevitaminer fra Hair Lust, men jeg har hørt meget godt om dem, så nu skulle det være. Dog er én bøtte kun til en måned, så det er nok lidt for kort tid hvis man egentlig burde give dem en chance.

Så har jeg fra apoteket købt ”body balm after shaving” fra mærket Australian Bodycare. De laver bl.a. plejeprodukter til de intime områder på kroppen.

Til sidst har jeg købt lidt forkælelse med 5 skønne masker fra Miqura. Der er bl.a. fodmasker, håndmasker og flere forskellige masker til ansigtet.

Ren forkælelse.

PS. Nicehair.dk har lavet en ”goodiebox”, som hedder Nicebox. Det er ikke et abonnement, så man skal gå ind på hjemmesiden og købe sådan en box hver gang. Der udkommer en ny box hver måned. Deres box for oktober måned kan købes lige her.

God weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.