Sidste eksamen overstået: Nu sommerferie <3

Tapas to go Tapas2go hvidvin

Færdig med eksamen - nu sommerferie

Søde strømper beauty ansigtsmaske håndcremer lyserød i Normal butikken

Tapas to go Tapas2go hvidvin

Tapas to go Tapas2go hvidvin

Jeg er såå lettet og glad nu. Jeg havde min sidste eksamen i torsdag i denne uge, så nu har jeg sommerferie til d. 2. juli, hvor jeg starter i 12-ugers praktik. Jeg fik 7 i min finanseksamen, og i torsdags fik jeg 10 til min 1.års eksamensopgave. Så nu er jeg færdig med 2. semester, og har 2 semestre tilbage af denne uddannelse. Jeg glæder mig allerede til næste sommer, hvor jeg er færdig 😀

Anyway. I torsdags ville jeg lige forkæle mig selv med et par søde strømper, håndcremer og en ansigtsmaske. Det hele er købt i Normal butikken. Senere torsdag aften fejrede jeg det med min kæreste, hvor vi spiste tapas og drak kold hvidvin ude på hans altan. Det var super hyggeligt.

I fredags arbejdede jeg frivilligt, og i går lørdag var jeg til havefest hjemme ved en venindes veninde i Greve. Puha. Jeg fik vist lidt for meget at drikke, det kan mit hovedet tydeligt mærke i dag. Men vi havde dog en skøn aften og nat alligevel, så det er selvfølgelig det hele værd.

Hvad skal du lave i din sommerferie?

untitled

2 thoughts on “Sidste eksamen overstået: Nu sommerferie <3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.