Maj måned: Kæreste, fødselsdage og eksamener

Det har været en måned med skole, fødselsdage og eksamener. Og som nogle måske har set på min Facebook, så har jeg fået en kæreste 😉 Han hedder Patrick. Vi har været sammen siden april, og set hinanden siden januar, så det har været lidt en hemmelighed til nu.

Til min fødselsdag blev jeg inviteret ud af kæresten på Rib House i Bagsværd. Der var virkelig hedebølge derinde den dag, men meget hyggeligt. Der var også Bagsværd Natten, så folk var samlet ude til forskellige arrangementer. Og der blev flaget lidt – for mig selvfølgelig 😉 😉 ❤

Dagen efter fejrede jeg fødselsdag med familien og kæresten på café Engelhardt ved Søborg Torv. Det var også super hyggeligt. Vi havde dog både lidt regn, torden og sol den dag. Men det går nok, det tager jeg ikke ansvaret for 😊

I søndags var jeg til koncert med en veninde i Store Vega, hvor vi hørte Rita Ora synge. Hun er såå god.

Jeg har været til 2 eksamener nu (ud af 3). Så jeg er stadig i eksamensmode nu, og jeg glæder mig selvfølgelig til at få den sidste overstået, og jeg kan holde lidt sommerferie ❤

Hvordan går det med dig? Skal du lave noget spændende her i sommeren? ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.