Frivillig til Royal Run

Jeg er som altid lidt bagud med at sige hej herinde. D. 21. maj blev der afholdt Royal Run, og i nogle af dagene op til var jeg frivillig derinde, hvor jeg var med til at udlevere T-shirts til alle, som skulle ind og løbe på dagen. Det er ikke til alle events, at jeg husker at tage billeder. Men når det sker, så vil jeg selvfølgelig dele dem med jer – enten her eller på min Instagram profil 😊

Jeg var i dag frivillig til Copenhagen Warrior, hvor jeg både var med til at udlevere startnumre og T-shirts, samt stå i garderoben. Vi var heldigvis rigtig heldige med vejret.

Jeg nyder min sommerferie – på onsdag i næste uge tager jeg på minicruise til Oslo med kæresten. Jeg glæder mig ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.