Koncert med Nabours & Friends i Portalen Greve

Koncert med veninde i Portalen Greve - Nabours and Friends

Koncert med veninde i Portalen Greve - Nabours and Friends

Koncert med veninde i Portalen Greve - Nabours and Friends

Koncert med veninde i Portalen Greve - Nabours and Friends

Koncert med veninde i Portalen Greve - Nabours and Friends

Koncert med veninde i Portalen Greve - Nabours and Friends

Så er denne weekend sådan set slut. Det har været en hyggelig én med koncert i fredags sammen med en veninde. Hun havde en billet i overskud til en koncert i Portalen Greve med gruppen Nabours & Friends. Jeg kendte ærlig talt slet ikke bandet, da hun spurgte om jeg ville med, men jeg tænkte bare “hvorfor ikke”. Det endte med at blive en super hyggelig aften, og de spiller nu meget hyggelig musik, så det var selvfølgelig en god oplevelse.

Ellers har jeg bare slappet lidt af i weekenden, haft lidt tømmermænd, skrevet lidt ansøgninger, lavet lidt på en hjemmeside vi er igang med at lave i skolen. Vi er tre i min gruppe, og vi skal være (lege) konsulenter for et firma, og til det har vi udarbejdet en rapport samt en hjemmeside, som vi skal til eksamen i på torsdag i næste uge. Jeg glæder mig bare til det er overstået, haha.

Håber du har haft en god weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.