Nyt til hjemmet (møbler, vaser, billeder til væggene og vinduesgardiner)

(Links: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. & 8. HER)

Nu har jeg boet i min lejlighed i 2 års tid, og jeg elsker at bo for mig selv. Det er frihed, og jeg kan gøre som jeg har lyst til, når jeg har lyst. Om jeg fråder popcorn til aftensmad, kan mine forældre ikke længere bestemme over 😉

Da jeg flyttede ind i lejligheden, storshoppede jeg selvfølgelig alt, som skulle bruges til lejligheden. Alt fra møbler, billeder til væggene, vaser, gardiner mm. Jeg står ikke og mangler noget nyt til lejligheden lige nu, men derfor er det stadig hyggeligt lige at lade sig friste på diverse webshops (f.eks. IKEA).

Nu har jeg ikke skrånede vinduer, men jeg synes faktisk at det er noget som er super charmerende at have i sit hjem. Selvom jeg ikke har vinduerne nu, har jeg stadig kigget lidt på de fine gardiner, som kan bruges til dem. Veluxshop er en virksomhed, som sælger gardiner og solafskærmning til skrånede vinduer. De har en masse i enkle farver, som passer til ethvert rum. Til børneværelser har de altså også nogle virkelig søde gardiner med Disney på – selvom jeg ikke har børn, kunne jeg sagtens finde på at ville have sådan én, hehe. – når jeg selvfølgelig end får sådan et vindue 😀

Husk at der er BLACK FRIDAY d. 24. november, hvis du skal shoppe lidt til dit hjem ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.