Weekend: Adventsgaver, Eksamen, Fødselsdag mm.

Så er ugen ved at være gået nu. Det har været en hård uge med min mormor, som har været indlagt et godt stykke tid (og stadig er) – har besøgt hende på hospitalet nogle gange, og haft lidt dårlig samvittighed på de dage, hvor jeg ikke havde tid/overskud. I torsdags var jeg til eksamen i vores flow, som hed “web creating”, da fik jeg 10. Wuhuu. Det var super skønt. Det var en eksamen i en hjemmeside vi havde lavet samt en rapport vi havde skrevet, hvor vi blev eksemineret i alt fra design, brugervenlighed, kundeforståelse, online markedsføring osv. Har lige gennemført kurser fra Google, som handlede omkring digital marketing, så der brugte vi lidt af vores viden derfra i eksamen.

Så har jeg fået købt lidt adventsgaver, sendt dem afsted til #BloggerAdvent. Igår lørdag havde min far fødselsdag, så da havde han inviteret os på kinesisk restaurant. 3 retters menu med vin osv. Mums!

Nu vil jeg lave lidt lektier til imorgen. Vi starter valgfag imorgen, hvor jeg har valgt “Data Driven Service Innovation” – det lyder hårdt, men jeg håber nu alligevel det bliver meget spændende og brugbart. Faget er på engelsk, og det varer helt til jul, så jeg får da lige øvet mig lidt på mit engelske, hehe.

Håber du har haft en god weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.