Efterårs- og vinterjakker 2017

(Links: Nr. 1 HER / Nr. 2 HER / Nr. 3 HER / Nr. 4 HER / Nr. 5 HER / Nr. 6 HER)

Selvom årstiden siger sommer nu, så har vejret ikke været helt oppe at ringe her den sidste stykke tid. Jeg savner solen, og det at kunne slikke lidt sol udenfor. Jeg har sommerferie lige nu, så det havde selvfølgelig været mest lækkert hvis solen kunne skinne lidt her i ferien. Jeg synes også, at det ser ud på de sociale medier, at alle er på ferie til de varme lande lige nu, så lidt misundelig er jeg da også på dem. Jeg må vente lidt endnu på, at det bliver min tur.

Inden vi ser os om, så kommer den næste årstid. Hvor bladende falder af træerne, kulden er på vej og hvor det er helt okay at sidde indenfor med hyggestrømper på, varm kakao i hånden mens man ser Netflix. (Har du forresten hørt, at der snart kommer en ny sæson af American Horror Story? Uhh. Den glæder jeg mig til at se). Generelt så elsker jeg faktisk efterår og vinter, da det for mig er den hyggeligste tid. Drikke en masse varm kakao, putte sig med store trøjer, et tæppe og så massevis af film. Det er lige noget for mig.

Jeg er kommet lidt i forkøbet med at kigge på efterårs- og vinterjakker, så jeg har fundet lidt frem, som jeg selv synes er fine. Faktisk er det kun 3 varianter jeg har fundet her, men jeg synes de er super pæne – i alle farverne. Jakkerne er alle varme, og vil være helt perfekt til at have på udenfor i den koldere tid. Jeg er specielt vild med jakke nr. 1 og nr. 3 fra mærket Engelbert Strauss. Dem ville jeg virkelig ønske, at de var i min garderobe, og så er de alle endda vand- og vindtætte.

Skal du have ny efterårs- eller vinterjakke?

Nyd sommeren – vi må krydse fingre for lidt bedre vejr ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.