”Ostekartellet” af Mary Uhrenholt

REKLAME

(Bøgerne er sponsoreret af forlaget)

Bagsidetekst:

”Jessica Munch pakker ikke noget ind, og hun vil på ingen måde ligne normalen. Nogle vil mene, at hun er et egoistisk menneske, som ikke besidder den mindste empati. Andre vil mene, at hun er et fantastisk menneske, der hviler i sig selv og lever i nuet. Selv mener Jessie, at hun er det mest velskabte og misundelsesværdige eksemplar på kloden.

Med sig selv som tætteste ven og et par stykker i sin nærhed vælter hun rundt i flere oplevelser end den gennemsnitlige kvinde på hendes alder. Jessie søger ikke kærligheden og hader ordet forelskelse. Hun vil være fri for alt, der hedder villa, vovse og Excel-budget. Desværre sker der noget uventet – som der ofte gør for den type – og Jessie ender ikke ufrivilligt i et trekantsdrama.

Ostekartellet er en selvstændig efterfølger til romanen Dåsemakrellen. Du tages med på en skør og underholdende rutsjebanetur, hvor du bare skal læse, grine og måske lade dig inspirere. Det er ikke altid for sarte sjæle, og anstødeligt sprogbrug forekommer, men hvis du ikke er sippet, så god læselyst!”

Mary har gjort det igen! Jeg har tidligere læst Dåsemakrellen, som jeg nød rigtig meget. Dåsemakrellen handler om Julie, hvorimod Ostekartellet handler om Jessie, som er veninde til Julie. De er begge skønne og sjove personer – på hver deres egen måde.

Ostekartellet er en god tøsebog, hvor man virkelig får grint igennem. Selvom Jessie er den udadvendte og rå type med ”ben i næsen”, så kommer hun så sandelig ud i en masse pinlige- og grinagtige situationer.

Ligesom Marys forrige bog, så nød jeg ligeledes at læse Ostekartellet. Det er en skøn bog, som jeg har tænkt mig at låne ud til veninder, da de også fortjener en sjov læseoplevelse, som kan give lidt grin og glæde.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.