Tur på Bakken d. 15 juli (1)

Her sidste lørdag var jeg på Bakken med min familie. Vi har en tradition om at tage derind hvert år for at se Cirkusrevyen. Vi mødtes først til et glas vin ved Matador-byen, derefter spiste vi aftensmad på Restaurant Valentino (super hyggeligt sted). Efter vi havde spist dér, så tog vi selvfølgelig ind for at se Cirkusrevyen. Til sidst drak vi lidt bagefter – jeg fik en del rom & cola’er, haha. – Det kunne godt ses på vægten dagen efter, men så længe det var sjovt nok, så går det nok 😀

Jeg har valgt at dele dette indlæg i to, da jeg som altid fik taget ret mange billeder – og jeg er altså umulig til at vælge ud, så du får dem alle at se. Haha.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.