Ecco Walkathon 2016: “Street Food” ruten 9 km gåtur i København

Søndag d. 11 september var jeg med en veninde til Ecco Walkathon 2016 i København. Vi havde valgt “Street Food” ruten, hvor vi holdte en pause i kødbyen for at spise frokost. Det var rent ud sagt et rent kaos overhoved at få mad derinde (den dag!). Vi stod ca. 25 min i kø, mange stod endnu længere tid. Spisestederne kunne ikke følge med, så mange mennesker var der. Dog smagte maden super godt. Til en anden gang tror jeg nu bare at vi laver vores egen madpakke, og så vælger en rute hvor der ikke er lige så meget kaos. Selve gåturen var nu dejlig. Jeg nåede at blive godt træt i benene bagefter, da jeg ikke går så langt så tit, hehe.

Da vi kom tilbage fra vores rute slappede vi lidt af, fik lidt at drikke samt hørte Mads Langer spille. Det var bestemt en hyggelig dag.

Hvis du overvejer at gå Ecco Walkathon – f.eks. i Odense, Aalborg og Kolding, så kan du læse mere omkring det lige her. Og vil du se flere billeder generelt fra dagen, så kan du tjekke hashtagget ud # justwalk på de sociale medier.

Her kommer lidt billedspam fra min dag:

2

3

4

5

6

7

8

9

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.