Buzzador: Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

2

3

(Maskerne er sendt til anmeldelse af Buzzador)

Så har jeg endelig fået lov til at teste flere produkter fra Buzzador! Det er ikke så tit det sker, men det er skønt når man endelig bliver valgt ud. Denne gang fik jeg lov at teste Tissue Mask Moisture Bomb masker fra Garnier. Jeg kan generelt godt lide Garnier’s produkter, så derfor var jeg ikke i tvivl om at jeg ville prøve ansigtsmaskerne.

Jeg synes at masken er meget våd, når man tager den ud af indpakningen. Den er dog nem nok at sætte på ansigtet, og så rette til så den sidder godt. Og så dufter den også bare skønt. Masken skal sidde på ansigtet og arbejde i 15 minutter. Det er nemt nok at slappe af, eller lave noget andet samtidigt.

Jeg synes min hud blev mere blød efter masken, så jeg bilder mig nu ind at den virker – eller hvert fald gør noget godt for huden alligevel. Hvis du er allergisk overfor parfume, så skal du selvfølgelig ikke bruge dem. Jeg kan sagtens se mig selv bruge sådan en maske en gang om ugen ca., hvis priserne hvert fald stemmer overens med oplevelsen. Det er dejligt med lidt selvforkælelse engang i mellem ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.