Merle’s 2 års fødselsdag

Her i august måned var jeg til Merle’s 2 års fødselsdag. Min søster har som sagt tre børn, den yngste er Merle. Vi blev inviteret til boller og lagkage. Mums! Her kommer lidt billedspam fra fødselsdagen 😉

2

3

4

5

Der åbnes gaver i spænding.

6

Haha..

7

Merle blev meget glad for mit fødselsdagskort. Fødselsdagssangen i kortet var åbenbart et hit! haha. Det er ikke min gave (is’ene), som står på bordet. Min gave er lego sættet (det blå), som ligger ude i siden af billedet. Hun blev heldigvis glad for alle sine gaver ❤

8

Hun er begyndt at fortælle mange historier (med mange ord jeg ikke helt forstår :D)

9

10

Jeg har lige været i Fætter BR idag og købe gave til på lørdag. Da er jeg nemlig inviteret til min søsters ældstes barn Hjalte’s fødselsdag. Det vil jeg glæde mig til.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.