Herbalife: 3 dags Challenge

Jeg har besluttet at jeg gerne vil prøve Herbalife 3-dags Challenge. Det går ud på, at man skal erstatte 2 af ens hovedmåltider med en Herbalife shake i 3 dage (hvis man ønsker vægttab). Jeg har ikke de store forventninger, men det er på baggrund at jeg har hørt mange positive (og negative) anmeldelser omkring Herbalife, men nu var jeg efterhånden blevet nysgerrig nok til, at jeg selv ville prøve det. Og så er Herbalife 3-dags pakken nu en billig måde at prøve, hvad det egentlig går ud på.

Jeg har tænkt mig at erstatte min morgenmad og frokost med en shake, og så til aftensmad spise et almindeligt sundt måltid. Og selvfølgelig skal man stadig også spise lidt sunde mellemmåltider. Jeg har handlet ind både til shakes, mellemmåltider og aftensmad – så nu er jeg gået all in og giver det en chance.

Min første dag på Herbalife er forresten idag 😉 Jeg har lige lavet min første vanilje shake, hvor jeg har tilsat mælk, en banan og 2 tsk. instant kaffe. Mums. Den vil jeg nyde nu. Hav en dejlig dag (regnfuld mange steder inkl. her ;))

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.