1. dag på Herbalife

2-

3-

4-

Så er min 1. dag på Herbalife gået (det var igår). Det har været en bedre oplevelse, end jeg havde regnet med. Men nu er vi også kun LIGE kommet på 2. dagen. Vanilje shaken, som der hørte med i kassen, smager rigtig godt faktisk. Som i kan se på billederne så fik jeg 2 shakes igår – en til morgenmad (den øverste) og en til frokost (den nederste).

Den øverste shake indeholder: Vanilje “pulveret” fra Herbalife, mælk, en banan og 2 tsk. instant kaffe. Den smagte SÅÅ godt! Den vil jeg sagtens kunne vænne mig til. Jeg elsker kaffesmag, så jeg har tænkt mig i disse dage til morgenshaken at eksperimentere med kaffe sammen med forskellige andre smag også.

Den nederste shake indeholder: Vanilje “pulveret” fra Herbalife og mælk. Jeg ville gerne smage hvordan det smagte uden noget som helst tilsat. Og det smagte faktisk også rigtig godt. Det ser dog ud på billedet, som om at der næsten ingen smoothie er i flasken, men bare rolig – det var der! Flasken er bare rigtig stor, haha.

Både shakeflasken og kruset er købt i Tigerbutikken, hvis i lige skulle være nysgerrige 😉

Dog har jeg følt lidt mere sult end normalt, men heldigvis så måtte jeg jo også gerne spise mellemmåltider og til aftensmad skulle jeg jo også have et RIGTIGT aftensmadsmåltid, så det hjalp jo en del på det. Om aftenen følte jeg INGEN sult, det var super.

Jeg glæder mig til at prøve nye shakes idag på min 2. dag.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.