Biograffilm på det seneste

5-

2-

3-

1-

4-

6-

7-

8-

Her på det seneste har jeg været i biografen to gange. Det er nu meget hyggeligt og afslappende. Den ene dag var jeg på café Vivaldi i København, hvor vi bagefter så filmen Praktikanten i Dagmar biograf, og her igår var jeg i Rødovre Centrum i deres biograf Atlas, hvor vi så filmen The Gift. De er meget forskellige, men rigtig gode begge to. The Gift er en thriller, med enkelte chok (ca. 3) Den har en meget god handling, lidt skræmmende og spooky.

Jeg har fundet ud af, hvor tæt jeg egentlig bor på Rødovre Centrum, så det er nok et sted jeg kommer til at se lidt mere til, nu hvor jeg bor her. Det er nu også et skønt center, og en hyggelig biograf de har.

Du kan læse omkring filmene Praktikanten her og The Gift her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.