NYE snack-barer fra Nutrilett // NY low lactose smoothie med Banan & Vanilje

REKLAME

1-

2-

3-

4-

5-

(Sponsoreret indlæg)

Jeg har været så heldig at få lov at smage de nye produkter fra Nutrilett. Jeg har længe været glad for Nutrilett. Det er nemt at være på farten, og få sit måltid igennem en smoothie/bar. Det er ikke noget at jeg gør dagligt, men nogle dage er bare mere hektiske end andre, og så er det en super løsning.

Et af Nutrilett’s nye produkter er denne smoothie (på billedet ovenover), som har en lækker smag med banan og vanilje. Den har et laktoseindhold på under 1%, hvilket er meget lavt. Denne smoothie skal bruges som et måltidserstatning. Hvis du ikke når at spise morgenmad, frokost eller aftensmad en dag, så er sådan en smoothie et godt valg.

Udover det, så har Nutrilett også lavet to helt nye snack-barer. Det er ikke måltidserstatning, men blot en lille sød snack til hverdagen. Det kan f.eks. være en du spiser i biografen eller som i stedet for fredags-guf. Der er lavet med to forskellige smagsvarianter. Den ene er Nutrilett Cookies & Cream bar og den anden er Nutrilett Juicy Coconut bar. De er begge sååå lækre! Det er klart nogle, som jeg vil købe igen i butikkerne. Og så har de begge et lavt indhold af sukker og et højt indhold af protein.

Produkterne fra Nutrilett kan både købes på deres hjemmeside her samt i diverse supermarkeder. Barerne koster 15kr. stykket og smoothien 25kr pr. stk.

Bon appetit ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.