“Den helt meningsløse bog” af Alfie Deyes

1-

2-

3-

4-

5-

7-

“Den helt meningsløse bog” af Alfie Deyes. (Originaltitel: The Pointless Book – 2014) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget People’s Press i 2015.

Det er en sjov med forskellige sjove opgaver, udfordringer osv. Jeg tror mest at det er en bog for en teenager. Dog selv i en alder af 26, så løste jeg nu også flere af opgaverne i bogen. Hehe. Det er nemt at rive sig med 😉 Eller også er jeg bare lidt barnlig indeni. Det er nok mere det 😀

Bagsidetekst:

Alfie Deyes, kendt fra YouTube, har fyldt denne bog med sjov, udfordringer og inspiration til mange timers tidsfordriv og meningsløs underholdning: Udfyld siderne og skab din egen bog, bag en kage i en kop, lav en tidskapsel, skriv lister over dine yndlings- og hadeting og spil skøre spil med dine venner, mens fænomenale Alfie guider dig rundt. Alt sammen hylende sjovt – og faktisk næsten helt … meningsfuldt!
Alfie Deyes er et YouTube-hit og et fænomen, og hans PointlessBlog er en af de allerstørste videoblogs i Storbritannien med en voksende fanskare i hele verden.

One thought on ““Den helt meningsløse bog” af Alfie Deyes

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.