Vilje slår talent af Josefine Valentin

REKLAME

Vilje slår talent af Josefine Valentin

Vilje slår talent af Josefine Valentin

Vilje slår talent af Josefine Valentin

Vilje slår talent af Josefine Valentin. Udgivet af Muusmann Forlag, 2019. Bogen er venligst sponsoreret af Bog & Idé.

Bagsidetekst

Josefine Valentin er kendt influencer, instagrammer, blogger og foredragsholder. Med udgangspunkt i sit eget liv fortæller hun her om at rejse sig fra underskud og skabe positiv forandring.

Bogen er en levende fortælling om at skabe det gode liv, tanke for tanke, handling for handling, dag for dag. Når du har tillid til dig selv og dine evner til at skabe gode dage, er der intet, der længere kan vælte dig.

Vilje slår talent er et bud på, hvordan du undlader at blive påvirket negativt af sociale medier, janteloven og andres giftige tunger. Om hvordan du flytter dig fra underskud til overskud og husker på, at de roller, vi gennem livet bliver tildelt, ikke definerer os.

Vi vælger selv, hvem vi vil være, og hvis du gør dig umage, kan du lære at stå stærkt i modstand og lære at eje det, du ikke nødvendigvis er stolt af.

Bedst af alt, du kan starte i dag med at leve det liv, du lige nu kun drømmer om. Vilje slår talent er et bud på vejen til personlig succes.

Jeg elsker virkelig denne bog. Josefine Valentin er så inspirerende med sin egen historie og vise ord. Alle kender vist det med at sidde fast i vaner og rutiner, og glemmer at nyde livet og de små smukke øjeblikke som livet byder på.

Josefine rammer plet med sine fine ord. Hun inspirerer alle til at finde deres fighter instinkt frem, og blive  en endnu bedre version af os selv. Jeg har helt fået blod på tanden efter at have læst denne bog. Den giver mig lysten til at gøre mit bedste og fokusere på mine mål, samt at nyde livet med mine nærmeste.

Vilje slår talent får mine varmeste anbefalinger.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.