Fars fødselsdag, status på hverdagen og Corona-krisen

Fars fødselsdag

Fars fødselsdag

Fars fødselsdag

Fars fødselsdag

Fars fødselsdag

Fars fødselsdag

Fars fødselsdag

Billederne her er fra november måned sidste år, hvor vi fejrede min fars fødselsdag med god mad og vin på en italiensk restaurant i Søborg. Jeg har en masse billeder liggende, som jeg mangler at vise herinde. De kommer stadig – bare lidt henad vejen 😛

Nogle ved det allerede, andre hører det først nu. Jeg er stoppet på uddannelsen, og har gået ledig i to måneders tid. Jeg nåede lige at være 2 uger på jobsøgningskursus, inden jeg var så heldig at få job. I starten af marts måned startede jeg som kontortrainee hos Nybolig. Jeg nåede lige at have næsten to ugers oplæring i forretningen, og da Corona-krisen så ramte, så måtte jeg til at arbejde hjemme.

Det er slet ikke det samme at læres op, mens man sidder hjemme. Jeg glæder mig allerede til at krisen vender, og jeg igen kan få mere ud af hverdagen igen.

Desværre startede jeg med at have feber og forkølelse i den første uge, mens jeg startede på det nye job. Derefter kom hosten, som jeg har kæmpet længe med at komme af med. Heldigvis hjalp hostesaft så meget, at jeg nu er ved at være helt ovre det.

Men en ulykke kommer ikke sjældent alene nej, for i sidste uge fik jeg tandpine. Det resulterede i at jeg skulle have lavet rodbehandling. Det blev en dyr regning på 6500 kr.- Nu har jeg lige to andre tandlæge-tjek i forbindelse med rodbehandlingen. Derefter skal tandlægen vurdere om det overhovedet hjælper, bl.a. om jeg måske skal have lavet krone på min tand. Puha – jeg lugter endnu en dyr regning i næste måned ☹ Og nårhh ja, midt i hele sygdomsperioden fik jeg også forkølelsessår, som bare så herrens ud længe, selvom jeg selvfølgelig brugte Zovir rigtig tidligt i det hele.

Pga. Corona-situationen måtte vi også lige aflyse en fødselsdag her i sidste weekend, hvor kæresten og jeg måtte blive hjemme. Så fik vi da også lige set sæson 2 af ”You”. Hvorfor skal det forresten være så godt vejr, når man mest kun skal blive indenfor?

Nu håber jeg endelig at det hele vender, og der er lys for enden af tunnelen.

Har du film/serier på Netflix eller Viaplay som du kan anbefale, så tager jeg gerne imod med kyshånd ❤

Håber du har det godt – og husk at holde afstand ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.