“Wild” af Cheryl Strayed

Bogen Wild af Cheryl Strayed

Bogen Wild af Cheryl Strayed

“Wild” af Cheryl Strayed. 

Bagsidetekst:

Cheryl Strayed var 22, da hun mistede alt. Hendes mor døde af kræft, hendes ægteskab gik i opløsning, hun droppede ud af college, begyndte at tage heroin… Fire år senere rammer hun bunden og beslutter på det tidspunkt at begive sig ud på den 2000 km lange og meget krævende vandrerute Pacific Crest Trail langs USA’s vestkyst. Her i den barske natur og under ekstreme forhold kommer hun på sporet af det, hun har mistet. Wild er en vidunderlig, inspirerende historie om at fare vild i livet og finde sig selv igen.

Jeg har længe haft tankerne, at jeg ville læse denne bog, og nu fik jeg det endelig gjort. Hvor er jeg glad for, at jeg fik det gjort. Det er virkelig en skøn bog. Den var for mig både rørende og livsbekræftende. Selve handlingen synes jeg er fantastisk. Jeg elsker den måde, at man følger hendes personlige udvikling igennem denne vandretur. Historien er for mig filosofisk, og får mig til at tænke på hvor godt livet egentlig er, selvom vi alle har vores kampe. Inde i bogen står der også citater til hvert kapitel, det kunne jeg også godt lide.

Det er en skøn bog, som jeg helt klart skal læse igen en anden god gang. Bogen får mine varmeste anbefalinger.

PS.  Bogen er også filmatiseret, hvor skuespilleren Reese Witherspoon spiller Cheryl Strayed. Bogen er bedst, men filmen er også god.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.