Forkæl en du holder af med et ophold på Bandholm Hotel

REKLAME

Bandholm Hotel - spa ophold - wellness ophold - gourmet ophold - badehotel

Nu nærmer vi os snart Valentine’s Day, og jeg er endnu i år stadig single. Hvis jeg havde en kæreste, så havde jeg måske fejret det på Bandholm Hotel. Jeg er vild med romantiske weekendophold, og Bandholm Hotel er på listen over hoteller, som jeg gerne vil opleve. Hotellet har vundet flere priser – bl.a. den internationale rejseguide Luxury Travel Guide har netop udnævnt Bandholm Hotel til vinder i kategorien “European Luxury Hotel and Restaurant of the Year 2018”. I 2017 blev Bandholm Hotel kåret som Danmarks bedste hotel af rejsesitet TripAdvisor.

Hotellet er et fint 4-stjernet klassisk badehotel, som tilbyder alt hvad hjertet kan begære. F.eks. spa, wellness, manicure, massage, ansigtsbehandling, få ordnet makeup og hår. De tilbyder også parbehandlinger, hvor man kan tage kæresten, veninden, ens mor med ind og få en dejlig wellness-oplevelse sammen. På hotellet kan man også nyde gourmet mad, god vin og naturskønne omgivelser. Hotellet ligger lige ud til Bandholm Strand, hvor man kan nyde en fin solnedgang. Man kan også gå en romantisk gåtur langs havnepromenaden. Langs med havnepromenaden er der en lystbådehavn og en lille lokal færge, som man kan tage på udflugt med til småøerne Askø og Lilleø. Hvis man godt kan lide at opleve lidt, så ligger Knuthenborg Safaripark også tæt på. Jeg har ikke selv været der endnu, men en skønne dag vil jeg gerne.

Bandholm Hotel har udgivet et stort magasin, som i ord og billeder beskriver det idylliske hotels sjæl og atmosfære. Læs magasinet her.

Hvis du er til spa ophold eller gourmet ophold, så er Bandholm Hotel bestemt et hotel, som du bør overveje. Hotellet har mange tilbagevendende gæster, og har vundet mange priser igennem årene. Selvom jeg er single, så overvejer jeg at invitere en god veninde med på wellness ophold dertil. Vi er begge vild med små ophold, hvor vi kan nyde massage, manicure, god mad, vin og hinandens selskab.

Har i nydt et ophold på Badehotellet Bandholm Hotel før?

Bandholm Hotel - spa ophold - wellness ophold - gourmet ophold - badehotel

Bandholm Hotel - spa ophold - wellness ophold - gourmet ophold - badehotel

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.