“Du” af Caroline Kepnes

“Du” af Caroline Kepnes. 

Bagsidetekst:

“Jeg vil have dig

Du er så ren, at du er beskidt

Du skal elske mig

Du gør mig sindssyg

Du kommer til at fortryde,

hvad du tvang mig til

Du

Du

Boghandleren Joe falder for den selvsikre forfatterspire Guinevere Beck det sekund, hun træder ind ad døren. Beck er summen af Joes vildeste fantasier: Smuk, sej, knivskarp og ufatteligt sexet. Han vil gøre hvad som helst for at få hende.

Beck ved det endnu ikke, men de to er som skabt for hinanden. Der går heller ikke lang tid, inden hun ikke længere kan modstå Joe, der pludselig synes så godt som skræddersyet til hende, og da en række makabre ulykker flår Becks verden itu, er der kun en, hun kan søge støtte hos.

Wow! Hvor har Caroline Kepnes skrevet noget af en pageturner. Den er uhyggelig, skræmmende og virkelig godt skrevet. Den er skrevet ud fra Joe’s synspunkt, og han er bestemt en skræmmende og spooky fyr at følge – hans tanker og handlinger. Han er både psykopat og en stalker, hvilket gør det hele så uhyggeligt. Man sidder næsten og krummer tæer, så klamt er det egentlig at læse hans tanker. Det er sådan en spændende bog. Jeg følte mig tryllebundet fra start til slut. Ren kuldegys hele vejen igennem.

Jeg kunne ikke helt finde ud af hvilken slutning jeg egentlig ønskede i denne bog, men jeg synes virkelig at Caroline har givet den en perfekt slutning. Jeg håber bestemt at Caroline Kepnes bliver ved med at skrive thriller bøger, for jeg er helt klart blevet en fan af denne bog. Jeg har netop købt bogen, så jeg kan læse den igen og igen. Hvis du er til uhyggelige thriller bøger, så læs denne…

Citat fra bogen: “Dit navn var et prægtigt sted at starte. Til vores held findes der ikke ret mange Guinevere Beck’er her i verden – kun én. Først måtte jeg finde frem til dit hjem, og internettet er opfundet med kærligheden for øje. Det forærede mig så meget af dig, Beck.”

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.