”Holdt for nar” af Harlan Coben

REKLAME

(Bogen er sponsoreret af Bog & Idé)

Bagsidetekst:

Stol ikke på nogen – ikke din familie – ikke din mand – ikke dine egne øjne

“Maya Stern er tidligere elitepilot i det amerikanske luftvåben og lykkeligt gift med den charmerende og velhavende Joe. Men pludselig begynder ulykkerne at hagle ned over hende. Oven i tabet af sin søster og en skandaleombrust fyring fra forsvaret bliver Joe myrdet for øjnene af hende i Central Park. Få dage efter begravelsen viser optagelser fra Mayas nannycam dog et rystende billede. På filmen leger Mayas to-årige datter – med Joe.

Hvad foregår der? Er Joe stadig i live, eller er Maya ved at blive vanvittig? Og hvem er føreren af den bil, der bliver ved med at følge efter hende?

På sin jagt efter sandheden begynder Maya at afdække gamle hemmeligheder, som får hende til at tvivle på alt det, hun troede, hun vidste. Og pludselig går det op for hende, at det er for sent at bakke ud…”

Det er faktisk den første bog af Harlan Coben, som jeg har læst – og hvor er det faktisk for dårligt at jeg ikke tidligere har stiftet bekendskab til dem. Hans bøger virker til at være lige noget for mig! Denne her var hvert fald. Jeg er vild med hans skrivestil. Jeg kan godt forstå hvorfor hans bøger er blevet så populære verden over.

Holdt for nar er en spændende og nervepirrende bog, som er noget af en pageturner allerede fra side ét.  Jeg var tryllebundet, og kunne ikke lægge bogen fra mig, da jeg først var begyndt. Bogen byder på masser af spænding og overraskelser. Slutningen var for mig helt uventet, men heldigvis elsker jeg også bøger, der har overraskende slutninger.

Hvis du er vild med krimier og thrillere, så er denne bog lige noget for dig.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.