Ecco Walkathon 2017

Jeg beklager den manglende aktivitet herinde, men det hele har været så nyt med skolen, og overskuddet har ikke været det vilde. Dog er jeg rigtig glad for skolen indtil videre – der kommer nok et løbende omkring det senere, da jeg har lidt mere at sige omkring skolen, uddannelsen osv. 🙂 Jeg går forresten på serviceøkonom-uddannelsen…

Lige nu skal jeg til at vælge mit første valgfag, som kan præge min uddannelse. Dvs. valgfaget varer fra oktober t.o.m. december i år. Jeg kan vælge imellem: Event & Data. – Data har jeg allerede en interesse i mht. bloggen her, markedsføring/sociale medier, big data osv. – Det har jeg allerede skrevet to store opgaver i på min sidste skole (dog ikke noget der står på eksamensbevis). Udover det så ville jeg bare også gerne blive klogere på events, så derfor overvejer jeg selvfølgelig også den! Jeg gætter på valgfaget her er noget vi får karakter/bedømmelse i, så det vil stå på vores endelige karakterskema på denne uddannelse, så det er derfor jeg tænker lidt på, hvad jeg gerne vil have der skal stå. Hvis du har gode forslag/bud, så sig endelig til. Indtil videre er jeg hvert fald i tænkeboks 🙂 Åh hvor ville jeg gerne have begge fag, haha..

Billederne her i indlægget er fra i søndags – d. 10 september. Da var jeg med en veninde til Ecco Walkathon i København. Vi har deltaget i det flere gange før, og vi nyder den hyggelige gåtur og generelt stemningen til eventet.

untitled

2 thoughts on “Ecco Walkathon 2017

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.