Goodiebox: The energy box

2

3

4

5

6

7

8

9

Som sagt så er jeg startet med at modtage Goodiebox igen. Jeg har lige modtaget den nyeste idag (skal nok vise den på et senere tidspunkt). Denne her box i dette indlæg er vidst nok juli-boxen. Jeg fik en mail for kort tid siden fra Goodiebox om jeg ville modtage de to seneste boxe til en special billig pris, og det takkede jeg ja til. Jeg havde godt set på Instagram osv. hvad der skulle være i boxene, og det var produkter som jeg gerne ville have selv. Denne her box er én af de to boxe, som jeg fik billigt.

Denne box indeholdte:

Naked Lips – Aftersun Lipbalm

Gosh – Mineral Waterproof Eye Shadow

Kueshi – Anticellulite Booster

Eleven Australia – Miracle Hair Treatment

Youth Lab – Daily Sunscreen SPF 50

MyProtein – Skinny Cookie


Jeg har holdt lidt slap-af-dage væk fra bloggen, og det har været rart. Jeg havde lidt stress med skoleafleveringer osv. lige inden ferien. Nu har jeg efterårsferie, og slapper af. Jeg er færdig med serien SKINS, og nu er jeg startet på serien American Horror Story. Skøn serie ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.