Ny kampagne fra Buzzador: Teste Schärs glutenfri brød

REKLAME


2

3

4

5

(Produkterne er sponsoreret)

Wuhuu… Jeg jubler lige. Jeg har fået lov til at være med i en ny kampagne fra Buzzador. Faktisk forstår jeg ikke helt hvorfor jeg blev valgt denne omgang, da jeg ikke har glutenallergi eller kender nogle som har. Men jeg har nu prøvet flere af deres produkter før, og jeg synes det smager super – så derfor tog jeg en chance og søgte om denne opgave.

Som der ses på billedet, så har jeg fået lov at teste Choco Chip Cookies, Maria kiks, brød med ‘Flerkorn’ samt ‘Vital’, som er mørkt brød. Brødene er ikke frosne, så de kan nydes med det samme uden at skulle tø dem op. De er fri for gluten, hvede, laktose samt mælk og æg. I brødene er der brugt eksklusive råvarer såsom kastanje-, hirse- eller quinoamel samt flere forskellige flager og frø.

Jeg glæder mig til at teste disse produkter – bl.a. til et morgenmadsmåltid, hyggestund med varm kakao og kager osv. Mmmmmm… Der er dømt hygge ❤

Tak Buzzador for endnu en skøn kampagne.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.