Hygge-søndag: Vær positiv lev lykkeligt

Puha. Jeg synes godt nok at weekender går alt for hurtigt. Der burde mindst være én dag mere i en weekend, hehe. Jeg har fået lavet en del lektier idag samt slappet af med bogen på billedet. Det er en bog, som jeg har lånt af en veninde. Det er en skøn bog, som giver stof til eftertanke. Meget filosofisk.

Jeg har faktisk tilmeldt mig yderligere en ny bogklub fra Gyldendal, så nu er jeg medlem af 4 af deres bogklubber, haha. Elsker inspirationen derfra, og så synes jeg nu at det er nemt at framelde mig månedens bog. Det gør jeg faktisk hver måned. Bøgerne findes jo ofte billigere andre steder.

Nårhh men jeg vil slappe lidt mere af med min bog, mens jeg lytter til regnen. Håber i har nydt weekenden ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.