“Mig uden dig” af Kelly Rimmer

2-

“Mig uden dig” af Kelly Rimmer (Originaltitel: Me Without You – 2015). Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Lindhardt & Ringhof i 2016.

Bogen handler om Callum og Lilah, som er typiske modsætninger. De har et par romantiske stunder sammen, men pluselig opfinder Lilah den ene undskyldning efter den anden, som om hun ikke tør give kærligheden en rigtig chance. Hun giver dog efter, og Callum og Lilahs kærlighed og afhængighed af hinanden blomstrer mere fra dag til dag.

Deres forhold bliver sat på en prøve, da Lilah ender med at blive alvorlig syg. Spørgsmålet er: KAN hun kureres?

Mig uden dig er en livsbekræftende bog om kærligheden, og om at turde at give slip. Jeg sad længe med tårer i øjnene og Kleenex i hånden. En stor stak lommetørklæder er uundværlige, når man læser denne bog. Jeg er så glad for, at jeg nu har læst den. Bogen er klart på listen over de bedste kærlighedshistorier, jeg har læst.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.