BAKKEN & CIRKUSREVYEN MED MARIE (DEL 2)

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

Her i juli måned var jeg på Bakken med en sød veninde (og blogger) Marie. Jeg har allerede vist nogle af billederne fra dagen lige her.

Det er rart at have overstået sølvbrylluppet og alt det hurlumhej, så kan jeg slappe lidt mere af igen. Det næste bliver at jeg skal lade helt op til skole igen (starter midt august), og så har jeg lidt events jeg skal være frivillig til også. Det skal nok blive meget sjovt.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.