Weekend

1-

2-

Haha… Jeg hylder altid weekend. Det er den bedste tid på hele ugen!

I aften skal jeg på arbejde, og her i weekenden skal jeg have kigget lidt på, hvilke bøger jeg vil læse til Readathon. I næste weekend 25-26 april er der Readathon. Jeg deltager kun om lørdagen, da jeg har planer søndagen. Nu kommer det store spørgsmål jo bare. Hvad vil jeg læse? Jeg vil lave en hygge-dag ud af lørdagen, så jeg vil læse, spise frugtsalat, drikke spandevis af kaffe… Mmm.. Det skal nok blive hyggeligt ❤

Hvis du deltager til Readathon, så må du meget gerne melde tilbage om hvilke bøger, du vil læse. Det er skønt med lidt inspiration.

Kortet i dette indlæg modtog jeg her forleden. Det er flot, men jeg har seriøst ingen anelse om hvad der står på forsiden, haha.

Anyway. Hav en rigtig dejlig weekend ❤

0 thoughts on “Weekend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.