Sommer i Paris af Sarah Morgan

Sommer i paris af Sarah Morgan

Sommer i Paris af Sarah Morgan. Udgivet af forlaget HarperCollins, 2020. (Bogen er ikke sponsoreret).

Bagsidetekst

I anledning af deres 25-års bryllupsdag har Grace planlagt en stor overraskelse for sin mand – en romantisk rejse til Paris! Men han har også en overraskelse til hende: Han vil skilles. Dybt chokeret, men fast besluttet på ikke at lade sig knuse, beslutter Grace sig for at rejse alene til Paris.

Audrey, en ung kvinde fra London, ankommer til Paris med sine egne problemer i bagagen. Et arbejde i en boghandel er hendes billet til frihed, men uden penge og uden at tale fransk virker det mere sandsynligt, at sommeren i de brostensbelagte, parisiske gader bliver lige så ensom som livet hjemme i London… Indtil hun møder Grace, og alt forandres.

Grace er betaget af, hvor modig Audrey er. Audrey er chokeret over, hvor tilbageholdende den nyligt enlige Grace er. Som naboer i lejlighederne over boghandlen finder de to hurtigt ud af, at den anden repræsenterer noget, de hver især altid har savnet.

Det er en sød feel good historie, som foregår i det smukke Paris. Mødet forandrer begge deres liv. De er begge sårbare, og har brug for hinanden. De lærer af hinanden, og bliver bedre udgaver af sig selv.

Det er en sød og smuk fortælling om livet, venskaber og ikke mindst kærlighed.

Jeg er vild med Sarah Morgans feel good bøger. Jeg ser allerede frem til hendes næste roman. Er du til søde feel good bøger, som jeg – så kan jeg varmt anbefale Sommer i Paris.

Citat

Det var vidunderligt at opdage, at nye venskaber kunne opstå i alle faser af ens liv, og det var en påmindelse om, at der næsten altid kom noget godt ud af at træde udenfor det trygge, normale hverdagsliv.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.