Tusind stjerner og dig af Isabelle Broom

REKLAME

Tusind stjerner og dig af Isabelle Broom

Tusind stjerner og dig af Isabelle Broom. Udgivet af forlaget Turbulenz, 2020. Bogen er venligst sponsoreret af forlaget.

Bagsidetekst

Alice har besluttet at slå sig ned. Som ung drømte hun om vilde eventyr, men det er på tide at blive voksen, og at slå sig ned med sin kæreste gennem mange år vil også gøre hendes overbeskyttende mor lykkelig.

Hun skal bare lige opleve et sidste lille eventyr, lidt kontrolleret kaos under den varme sol i Sri Lanka, langt fra hverdagens trummerum hjemme i England.

Max har besluttet at slå sig løs. Han har været ude for en forfærdeligt ulykke og har brug for at komme væk fra sin familie, sig selv og ikke mindst sit nye handikap.

Og Sri Lanka er det perfekte sted for ham at give los og genfinde sig selv. Men han finder Alice i stedet.

Alice og Max ved det ikke endnu, men deres liv vil aldrig blive det samme igen.

Det er en virkelig smuk kærlighedshistorie. Mindst lige så smuk som bogens forside. Historien er fængende, hvor man hører om den dejlige kærlighed i Sri Lanka – både deres historie sammen men også smukke beskrivelser om varme Sri Lanka. Man kan ikke andet end at drømme sig dertil, mens man læser bogen.

Jeg synes desværre at historien er meget forudsigelig, men da det er sådan en sød historie mellem Alice og Max, så opvejer det lidt. Jeg vil gerne læse mere af Isabelle Broom.

Bogen kan anbefales til alle, som elsker at læse kærlighedsromaner.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.