Elizabeth Arden Eight Hour læbepomade

Elizabeth Arden Eight Hour læbepomade

Elizabeth Arden Eight Hour læbepomade

Puha. Det er egentlig lidt pinligt. Jeg har været lidt for dårlig til at bruge læbepomade her i den kolde tid, så jeg har desværre fået lidt sår på mine læber. Så lige nu har jeg denne læbepomade fra Elizabeth Arden på mig konstant. Den er super god til at blødgøre læberne. Faktisk er det den bedste læbepomade, jeg har prøvet til dags dato. Den kan købes mange steder (dog er dette design kun i limited edition). Jeg har selv købt den i Matas 🙂

Jeg har meget at se til de næste par dage med at få styr på det sidste inden jul, og så skal jeg arbejde torsdag, fredag, lørdag, søndag og ja mandag. Så må jeg slappe lidt ekstra af mellem jul og nytår.

Hvilken læbepomade er din yndlings?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.