Bellahøj kræmmermarked

Her d. 22. april var jeg med mine forældre på Bellahøj Kræmmermarked. Det var en dejlig solrig dag, så der var selvfølgelig mange, som havde taget derind. Det var en hyggelig dag, hvor vi kiggede på boderne, spiste frokost, drukket en masse fadøl. Og som altid fik jeg taget mange billeder 😉

Jeg er lidt gået “eksamensmood” nu her. Fra nu og t.o.m. 6/7. juni, så har jeg eksamener. Glæder mig så meget til sommerferie ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.