Julegave fra smykkefirmaet Chanti.dk

REKLAME

Flot hjerte rav vedhæng i sølv

Flot hjerte rav vedhæng i sølv

Sød abstrakt ring i 9 karat guld med 9 karat hvidguld - ring med rubin sten

Sød abstrakt ring i 9 karat guld med 9 karat hvidguld - ring med rubin sten

(Sponsoreret indlæg)

Jeg elsker at gå med smykker, specielt ringe og halskæde er jeg rigtig glad for. Til halskæde har jeg få kæder og masser af vedhæng, som jeg kan skifte imellem som jeg lyster. Jeg har i mange år købt smykker igennem smykkefirmaet Chanti.dk, da jeg altid har været rigtig glad for deres smykker. Så da jeg blev kontaktet forleden, om jeg ikke kunne tænke mig en julegave fra dem, så takkede jeg selvfølgelig pænt ja 😉

Jeg endte med at bestille et vedhæng til min halskæde samt en fin ring i julegaven fra dem. Vedhænget er et flot hjerte i rav. Jeg har i forvejen en ring i rav, som jeg tidligere har købt hos Chanti, og den er jeg SÅ glad for. Så selvfølgelig ville jeg lige have et vedhæng til halskæde også, så jeg kan matche lidt 😊

Som jeg skrev tidligere, så elsker jeg at gå med ringe – så jeg valgte også en ny ring fra dem i julegave. Den ring jeg har valgt denne gang er lidt en ”prinsesse-ring”, da den har den røde syntetiske rubin i midten.

Hvis du også lige skulle mangle et julegaveønske, så ville smykker da hvert fald være en god mulighed. Du kan finde links til min ring her samt mit vedhæng til halskæden her. Jeg er glad (og taknemmelig) for den fine julegave fra Chanti.dk ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.