“Udspring” af Mikkel Jønsson

REKLAME

(Bogen er sponsoreret af forlaget)

Bagsidetekst:

“Maria er 46 år og stort set tilfreds med tilværelsen. Stort set. Der er bare lige det, at ægteskabet med den Ironman-fikserede Jakob har mistet gnisten… og reklamebureauet, hvor hun arbejder, er fyldt med fristelser. Men tør hun springe ud i dem?

Udspring er en roman om at mærke sig selv, før man er væk. Om at drikke champagne om tirsdagen, spise livet i store bidder og lade være med at bekymre sig om i morgen. Om at ville have det hele – og risikere alt for at få det.”

Det er en spændende roman. Jeg synes det er flot at forfatteren Mikkel har skrevet en chicklit roman – seriøst han skriver præcis det, som en kvinde tænker. Den karakter er han rigtig god til at sætte sig ind i. Det er en roman om ægteskabsproblemer, fristelser, utroskab, sex og om at nyde livet.

Det er ikke en bog, som fik mig til at grine så meget. Den er dog skrevet meget spændende. Jeg var helt betaget af hendes problemer, tanker og de fristelser som hun kom ud for. Jeg måtte bare vide hvordan historien endte.

Selve bogens design og udseende er jeg vild med. Jeg elsker hvor fin og simpel den er.

Det er ikke en bog, som sætter stort indtryk hos mig – det gør også lidt at jeg ikke kan give den en så høj ”karakter” igen, men hvis du kan lide at læse chicklit bøger omkring kærlighed, lidt erotik og parforhold så kan jeg helt bestemt anbefale dig at læse Udspring.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.