“Grib dagen” af Danielle Steel

1-

2-

3-

“Grib dagen” af Danielle Steel (Originaltitel: Country – 2015) Denne bog er udgivet af forlaget Lindhardt & Ringhof i 2016.

Bagsidetekst:

Stephanie Adams lever i et kærlighedsløst ægteskab og har tre voksne børn, som for længst er flyttet hjemmefra. Da hendes mand pludselig dør, står alle muligheder åbne, men hun har meget svært ved at finde sig selv og komme videre i sit liv.

En spontan tur fører Stephanie til Las Vegas og Grand Canyon, hvor et tilfældigt møde med countrystjernen Chase Taylor vender op og ned på hendes tilværelse. For sammen med Chase mærker Stephanie igen, hvad kærlighed er, men tør hun kaste sig ud i et nyt forhold, eller skal hun vende tilbage til det sikre og fornuftige derhjemme.

Grib dagen er en fortælling om tab og sorg og om at være åben overfor forandringer.

Min mening:

Danielle Steel skriver så mange gode bøger. Denne bog er faktisk blevet en af mine yndlingsbøger nu fra Danielle Steel. Den er rørende, og jeg er helt vild med handlingen. Handlingen er ærlig talt lidt forudsigelig, men det gør mig slet ingen ting. Jeg er vild med den.

Jeg kan genkende nogle sider af mig selv i Stephanie, jeg kan til tider også være bange for forandringer. Bogen er både så romantisk, lærerig og får mig til at føle, at jeg bare skal nyde dagen. Gribe dagen.

Kan du godt lide kærlighedsbøger, så kan jeg helt bestemt godt anbefale dig at læse Grib dagen.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner

“De havde regnet med at blive sammen altid. Han var far til hendes børn… og nu var han død. Stephanie stod bare og så på ham og kærtegnede hans ansigt, mens tårene strømmede ned ad hendes kinder.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.