The Twilight Saga: Breaking Dawn – part two…

The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 2
trailer:
Resume:
Filmen ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn – del 2’ er det sidste kapitel i Twilight-sagaen. 


Reddet på barselssengen af et bid er Bella Cullen nu endelig transformeret til en vampyr. Hun og Edward er netop blevet forældre til datteren Renesmee. Men barnet vækker forundring i vampyrverdenen, fordi hun er halvt menneske, halvt vampyr. 

Volturi, den ældgamle og øverste vampyrslægt, frygter, at Renesmees eksistens kan blive en trussel mod hele slægten og vil derfor rydde hende af vejen. Familien Cullen vil gøre alt for at beskytte deres eget kød og blod, men de kan ikke stå imod Volturi alene. 

Cullen-klanen må, sammen med så mange allierede de kan samle, forberede sig på det ultimative og altafgørende opgør for at forsvarer deres familie.

Der bliver lagt op til episk opgør mellem vampyrklanerne i det femte og sidste kapitel i serien, der er en filmatisering af Stephenie Meyers berømte romaner, som er blevet et stort fænomen i sig selv. 

‘Twilight’ (2008), som var den første film i serien, indtjente lige knap 400 mio. dollars på verdensplan, og siden da er indtjeningen bare vokset. Sammenlagt har serien rundet to mia. dollars på verdensplan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.