Luxebox

Har i hørt om det nye koncept, der starter her til december. Det minder meget om Goodiebox. Konceptet hedder Luxebox, og det er så nemt og enkelt. Det går ud på, at man hver måned får tilsendt en pakke, lige til døren, med en masse lækkerier og forkælelsesprodukter. Man udfylder en personprofil på deres side, hvor man lige skriver hvad man kan lide og sine interesser også køber man et abonnement til 199kr om måneden. Hver måned får man så tilsendt en pakke med en masse lækre produkter, som passer til det behov man nu har. De sender blandt andet både makeup produkter, chokolade, Ciaté negelak, hår produkter og meget meget mere. Alle produkter de sender er ekslusive.

 I kan tilmelde jer og se mere om det på deres hjemmeside HER
Ps. Hvis i tilmelder jer idag, så kan i nå at modtage den første box d. 17 december 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.