RHODOS 2021 (11)

Kallithea Springs
Kallithea Springs
Akropolis
Akropolis
Akropolis
Mea Terra Beach
Mea Terra Beach
Lindos Bay Hotel
Rhodos old town
Ktima Lindos
Ktima Lindos
Ktima Lindos
Ixia strand
Rodini Park

Jubii… I dag er der nu kun én uge til at lillebror skal ud, nemlig d. 24. maj via planlagt kejsersnit. Jeg glæder mig så meget til han kommer ud, og jeg kan få min krop tilbage samt få al den ekstra væske ud af kroppen. Heldigvis er det ved at være overstået, og nu skal jeg ikke være gravid igen. Den tid er endelig overstået om snart 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.