Babyshower

Søndag d. 2. april blev jeg overrasket med babyshower. Jeg nåede det ikke med Filippa da hun jo kom så tidligt ud som hun gjorde, men nu nåede vi det heldigvis denne gang. Det var en dejlig overraskelse af veninderne, min mor, svigermor, svigerinde, og så at Filippa selvfølgelig også var med 🙂 ❤

Jeg er allerede nået længere nu i graviditeten med lillebror. I dag er jeg 33+1, og Filippa kom ud 32+3. Vi krydser selvfølgelig fingre for at han er derinde så længe som muligt, hvert fald til tættere på den planlagte kejsersnit d. 24. maj 😛 For min skyld må han dog gerne komme en lille smule før, så der er mere end en dags mellemrum mellem hans og min fødselsdag. Men nu må vi se. Jeg har lært at man aldrig helt kan planlægge det, haha.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.