Jul i Tivoli med Marie & Rigtig glædelig jul til dig <3

Fornyeligt var jeg til jul i Tivoli med min veninde Marie. Det var en kold, men rigtig hyggelig fornøjelse. Der var hvert fald minusgrader, så Marie måtte købe nogle lidt varmere vanter derinde. Hehe.

Vi kæmpede med at finde et sted at spise indendørs, da der var så koldt udenfor. Heldigvis endte vi med at finde to siddepladser på Gasolin Grill, hvor vi fik nogle virkelig lækre burgermenuer. Ingen af os havde prøvet deres mad før. Vi blev glædeligt overraskede. Der skal vi helt klart ind igen, når vi er i Tivoli 🙂

Filippa har været forkølet de sidste par uger, men er heldigvis fin igen nu. Hun har i de to sidste uger fået 3 tænder, så hun nu har 5 i alt. Derudover er hun lige nu i stor kravle-træning. Hun kan godt kravle lidt, men det er som om hun ikke helt har forstået det, så hun gør det ikke så meget endnu. Ikke engang hendes legetøj er motiverende nok, til at hun vil kravle efter det. I dag var det noget spiseligt, jeg havde lagt på gulvet, og det virkede super godt til at hun ville kravle efter det. Senere hen var det gavepapiret på gulvet, hun ville bide i, så kravlede hun derhen. Hun skal bare øve sig, øve sig og atter øve sig 🙂

Rigtig glædelig jul & godt nytår til dig ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.